NK 2017 Doubletten

 

Nog meer foto,s van het NK petanque doubletten 2017, met een geweldige afsluiting op de eerste speeldag.

Deze foto's zijn gemaakt door onze huisfotograaf, Jan van den Berg

Foto,s NK Petanque Doubletten 2017

15 mei.

Ook vandaag is er door de mannen van de accommodatiecommissie weer hard gewerkt. We naderen 20 mei a.s

Zaterdag 6 mei 2017

Vandaag heeft de schilder zijn werkzaamheden afgerond. Het Clubhuis is klaar voor het NK

 

Dinsdag 4 april 2017

Mede door het mooie weer is men begonnen met het in gereedheid brengen van de terreinen, het poetsen van de hal.

Vanaf heden kan er ook worden gehuldigd.

Vrijdag 3 februari 2017

 

NK  Petanque doubletten 2017 aanwezig bij de Deventersportverkiezing  2016.

Hoe bijzonder is het om een plaats te mogen bemachtigen bij de Deventer Sportverkiezing en je als  Jeu de Boules vereniging , DBC Karrodeux,  jezelf te mogen promoten tussen alle andere genomineerden voor de beste sporter, man vrouw of vereniging.

De voorbereidingen hiervoor waren al enige maanden geleden begonnen , met het opnemen van een echte promotie film, zowel voor het Jeu de Boules als natuurlijk voor het NK, bleek een goede schot op de boule.

De plaats die wij hadden toegewezen gekregen in de schouwburg, was er een om van te smullen, gezien  het aantal prominenten, wethouders van de gemeente Deventer, oude bekende sporters zoals Stefan Groothuis, en vele publiek dat meegekomen was, hebben we het Jeu de Boules voor Deventer  en omgeving weer een prachtige  impuls mogen geven en ze er van bewust gemaakt dat wij in onze prachtige Stad een heus NK Petanque doubletten 2017 aan het organiseren zijn .

Na afloop kregen alle bezoekers, sporters en de prominenten nog een goodiebag mee waarin wij nogmaals het NK Petanque doubletten 2017 in de vorm van flyer onder de aandacht konden brengen.

Foto's: Jan van de Berg, Olivier Rensing

Leden DBC Karro-Deux op de filmset

Afgelopen zaterdag 21 januari zijn we begonnen met het opnemen van een promotiefilm voor het NK Doubletten 2017. Nadat de echte acteurs allen goed werden neergezet door onze regisseur Olivier Rensing van Het Media Rijk, werden de eerste opnamen gemaakt.

Op het grote Kerkhof in Deventer, waar we tevens Deventer promoten, naar het Clubhuis. Een warme kop koffie, Chocolade of thee, om weer warm te worden, moesten we meteen weer door. De regisseur wacht niet!! . Als met al een super draaidag.

Binnenkort is de promotiefilm te zien op de live-streams en op alle sportzenders.

Naast het filmen ook dank aan Jan van de Berg en Gert-Jan van Noort voor het maken van de foto's

naar facebook: Klik op de F