Welkom bij De officiële website van:

  Deventer Boules Club Karro-Deux

 

Vrijwilligers middag  bij DBC Karro-Deux

Zondag 13 november was er weer de jaarlijkse vrijwilligers middag bij DBC Karro-Deux georganiseerd door het dagelijkse bestuur om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Naast de ontvangst met lekkere lekkernijen en een drankje was het een middag vullend programma. Naast de gebruikelijke zang warming-up, Sjoelen, Darten, Boule gooien enz. waren er mooie prijzen te winnen. Natuurlijk mocht ook de bingo deze middag niet ontbreken. Hapjes en drankjes waren er genoeg om het weer tot een zeer geslaagde middag te laten worden.

Nieuwjaarsreceptie 10 januari 2017

Uitnodiging aan alle leden van DBC Karro-Deux

Aanvang : 19:30  in het Clubgebouw

 

PLUS KOLKMAN BORGELE WEDSTRIJDKLEDING SPONSOR NPC

Diverse leden van DBC Karro-Deux spelen mee in de Nationale Petanque Competitie (NPC).  Plus Kolkman Borgele heeft de wedstrijdkleding voor de NPC competitie van DBC Karro-Deux gesponsord.

Foto: Harry Vos

NPC

Afgelopen zaterdag 10 december j.l. heeft het NPC team met 3-5 verloren van Plop1. Het team van DBC Karro-Deux staat hierdoor nu op de 6de plaats en is een plaatsje gezakt tenop zichte van vorige week.  De eerst volgende wedstrijd is zaterdag 14 januari 2017  uit tegen Le Château 1.

Eindejaars boulen

29 december 2016

 Voor alle leden van DBC Karro-deux

(Prijzen : Karbonades)  Deelname €.1,00 per persoon. Gewoon inschrijven op de avond zelf.

 

Op 20 en 21 mei 2017, organiseert DBC Karro Deux in opdracht van de NJBB de Nationale kampioenschappen doublette voor dames, heren en jeugd. Zo’n 200 spelers en speelsters laten dan zien dat petanque een topsport is.

 

Najaars Competitie 2016

Op 22 september startte de Najaar Competitie met 16 teams. Vanwege het mooie najaarsweer werden de meeste wedstrijden buiten gespeeld, hoewel een dikkere jas soms ook nodig was.

Opvallend vond ik dat ik een duidelijke verbetering zie in de kwaliteit, van onze sport, bij de deelnemers. Vaak moest er echt gespeeld worden om je tegenstander de baas te blijven of zelfs te worden. Het mooie van dit soort competities is dat je nu niet afhankelijk bent van een keer een slecht gespeelde wedstrijd maar het totaal van, in dit geval 15, alle wedstrijden en hierdoor een goed klassement opgesteld kan worden.

In ieder geval is er dank verschuldigd aan André van Blokland, die plotseling de wedstrijdcommissie over moest nemen en dit uitstekend deed.

Verder natuurlijk dank aan Gerrie van de Berg en Louise Averdijk voor de aanschaf van de mooie prijzen. Maar ook dank aan Plus Kolkman Borgele, die er via sponsoring voor zorgde dat elke speler met een prijsje huiswaarts keerde.

Op de Foto: Derde plaats Fenny Jaspers-Haagen en André van Blokland

(Gerrie van de Berg en Louise Averdijk)  Test: Theo Tiggelhoven


----------------------------------------------------------------------

 Sponsor van de Maand

Salland Zorgverzekeringen

Salland Clubactie: Nu nog aantrekkelijker voor onze leden

 

Naar FACEBOOK, Klik op de F

--------------------------------------------------------------


 

 

 

 

 

Naar ARCHIEF 1